Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Torsdag och återigen match, denna gång gästas vi av HOIF hemma på Pettersbergs IP. Måndagens match regnade bort och risken finns att det kommer regna även idag. Förhoppningsvis är vi förberedda och kan hantera även en så nyckfull variabel som vädret.

En vecka har gått sedan senaste matchen, vi har däremellan hunnit med en inställd match och en träning. Förhoppningsvis har vi lyckats konservera formen, men allra viktigast, har vi kvar insikten om att vi är jäkligt svårslagna när vi gör det tillsammans.

Våra motståndare, HOIF, har inte haft samma sköna start på hösten som oss. Man inledde med en rejäl käftsmäll borta mot Marieberg och förlorade med hela 7-0. Detta följde man upp med att spela 3-3 hemma mot Hidingsta. Därmed har man släppt in 10 mål på dem två senaste matcherna. Vi kan därmed förvänta oss att det är ett taggat HOIF som kommer till spel.

Vi i Real lider lite utav avstämningar på både Nykan och Filip. Däremot hälsar vi flera spelare tillbaka från en lång och härlig semester. Känslan i truppen är ändå att vi är jäkligt spelsugna och kommer inte bjuda på något. Kanske inte den mest skönspelande upplagan av Real Örebro men definitivt en av dem med mest klubbhjärta.

Avslutningsvis hur går då matchen? Gissar på att HOIF kommer vilja täppa till bakåt efter som tidigare nämnt 10 insläppta på dem två senaste. Vi i Real har insett våra begränsningar och kommer definitivt att göra det jäkligt svårt för våra motståndare. Tror på en match med få mål, säger 1-0 till oss efter mål av Oskar Andersson.

Vi ses på IP!

Matchinfo:
Var: Pettersbergs IP, gräsplanen
När: 23:e augusti, kl 18:45
Kostnad: 50 kr inträde

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *