Publicerad av & kategoriserad under Bloggen.

OBS* detta inlägg kan innehålla sponsrade länkar samt en del sanning men mest skitsnack och idioti från en total narcicist.  Som ett Trump-Twitter *Obs

Det är en kall svensk vintermorgon. Hövdingen eller El Presidente som han ibland kallas ser på mig över Bajenkoppen fylld med superfantastiskt kaffe ifrån Kaffemästaren. OBS Kaffemästaren i Örebro OBS

 

-Så… jag har kollat lite filmer ifrån AIF-cupen och sett en del oroande tendenser.

 

Här tänker jag att vi ska diskutera mitt skott. Eller min brist på skott. Eller bristen på snabbhet. Eller bristen på kondition.  Eller något annat jag saknar som fotbollsspelare.

 

-Du har ju varit med på typ nästan alla mål bakåt som man kunde se ifrån förra året….

 

Här fortsätter Hövdingen prata men medan jag chockartat försöker försvara mig med att jag gjort mål nån gång och letar febrilt i telefonen efter statistik från nån säsong jag gjort mål så ser jag inte att han börjar kolla på ett klipp på Bajen och blir (såklart) helt sjövild när hans lag suger som vanligt. Så när han ställer sig upp och börjar skrika så tror jag att det är åt mig.

-DIN VÄRDELÖSA JÄVLA SOPA, ÄR SÅ JÄVLA TRÖTT PÅ DIG. FAN DU KAN DRA SÅ JÄVLA LÅNGT ÅT HELVETE.  STICK FRÅN MITT LAG, STICK FRÅN MITT LAND! STICK TILL FRANKRIKE FÖR FAN!!!!

 

Livrädd och förkrossad rusar jag ut ur klubblokalen, på vägen möter jag Ingo som helt svart i ögonen (han hade precis sprängt en boll precis bredvid sitt ansikte, men det visste inte jag) grabbar tag i mig och skämtsamt ska fråga en sak men pga av sina spräckta trummhinnor vrålar istället.

 

-VAR ÄR KAPTENSBINDELN DU HAFT BORT POJKVASKER??!!! BÄST FÖR DIG ATT DU HITTAR DEN IGEN!!!

 

Sen ska han förklara något om bollen men jag hör knappt då han viskar och gestikulerar att något runt exploderar.

 

Livrädd rör jag mig mot parkeringen och möter Claus som ska säga hej men då han pratar danska så låter det bara som:

 

-GÅ ÅÅÅÅÅÅÅÅ DÖÖÖÖÖÖÖÖ DUUUUU SKAUAUAUUAAU FÅÅÅÅÅÅ SPÖÖÖÖÖÖ

 

(Claus försöker säga gott med bröd. Han äter nämligen såklart utmärkt fika ifrån KAFFEMÄSTAREN)

 

Livrädd rusar jag hem. Hjärtat bultar och jag vet inte vad jag ska göra.

 

Dagen efter sitter jag på planet till Frankrike, besluten om att träna dubbelt så mycket som Real dvs 2 ggr i veckan och försöka skriva mig tillbaka in i Hövdingens hjärta igen och på så sätt komma tillbaka till världens bästa förening. Real Örebro.

 

Med strålande sol och vackert väder finns inget att sakna. Förutom ett lag med totala idioter och KAFFEMÄSTAREN såklart…

 

/livet i Exil.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *