Publicerad av & kategoriserad under Nyheter.

Vill bara göra alla uppmärksamma på att nästa tisdag (den 27/2) kl. 21-22 (ombytt och klar 20:45 för att maxa plantiden) tar Örebros finaste förening på sig långkalsongerna äntrar Pettersbergs isbelagda plastgräs. Vi lämnar därmed Grenadjärdshallen, mini-bollar och tjockmattor för denna vinter och säger hej så länge till futsalen. Förstår att det är många som längtat efter denna dag och är ivriga på att komma ut. Dock några korta uppmaningar innan ni likt kor på grönbete springer ut:

1. Respektera tiderna, detta för att allt skall flyta så smidigt som möjligt. Kan ni inte komma eller blir sen, hör av er till coach.
2. Vi hjälps åt med grejerna, vi spelar som ett lag och vi hjälps åt som ett lag även vid sidan om.
3. Ha kul och bidra till den fantastiska stämning vi har i klubben.

Har hört rykten om att det kan dyka upp några nya ansikten och detta är säkert något som kommer vara återkommande under försäsongen. Ni gamla, ta hand om dem nya och få dem att känna sig välkomna till Örebros vackraste förening. Kommer personligen inte kunna komma ner under nästa vecka men kan ge er en heads-up om att det snart kommer bli dags för nya bilder till hemsidan samt intervjuer till er nya som ändå vart med ett tag.

#FORZAREAL

En Kommentar till “Dags för riktig fotboll!”

  1. 11

    Dynggött som en säjer! Jag slipar formen med löprundor i hög luftfuktighet i riktig VM-värme. Jag är åter i Sverige den 23/3 så det blir perfekt till GIF-Matchen 😉. Kämpa på nu i snöyran 😎

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *