Publicerad av & kategoriserad under Nyheter.Det var enligt rapporterna en kall och blåsig kväll på Pettersbergs IP. Utifrån bilderna jag tagit del av verkar det inte ha varit någon som trotsade vädrets makter och bar kortbyxor, inte ens Tom ”På boll” Berglind som brukar vara en av dem första varje år att svida om till den kortare varianten av byxa.

Trotts det kalla vädret skall stämningen ha varit på topp och många glada ansikten och kommentarer efteråt. Jag citerar ”Jäklar vad kul det var att komma ut på fotbollsplan igen 👌😀” och ”Så jävla skoj! 😄”. Även roligt att se att flera nya ansikten letat sig ner till IP denna sena tisdagskväll, hoppas dem inte vart avskräckta av vädret och framförallt inte den brokiga skara ”gamla” Realare som mötte dem. Med detta i åtanke hoppas vi ännu flera, både nya och gamla samlar kraft och beger sig ner nu på torsdag (den 29/2), samma tid och plats för årets andra uteträning. Prognosen säger något mildare väder, men vantar är att rekommendera.

Slutligen skall tilläggas att Hilmer som vanligt dominerade i straffområdet, Oskar har fortsatt hybris och skjuter på allt, Tom spelar även i fortsättningen ”på boll” och David håller för minst ett år till!

#FORZAREAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *