Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Andreas och Oskar
Matchens träskor 3. Andreas Ahonen
2. Tom Berglind
1. Edvard Freden

Det var upplagt för så mycket mera… Fint väder, stark trupp och ett humör på topp. Men men det är bara fotboll, bara att bryta ihop och komma igen. Men hur var då matchen.

Matchen inleds med att vi försöker spela bollen längs marken, dock gör den hårda och lilla planen det svårt för oss och Hidingsta gör det inte lättare med en relativt hög press. I den 15:e minuten så hittar sedan Hidingsta upp till sin anfallare som var på språng matchen igenom. Bollen studsar ett par ggr och ställer vårt försvar och friställer redan nämnd Hidingsta anfallaren som behärskat kan sätta 1-0. Ingen rolig början men vi skiter i det och tuggar på.

Ju längre första halvlek går desto mera tar vi över och vi skapar fler och fler lägen. Undertecknad har en nick som smiter precis utanför stolpen och Oskar har ett par skott som han inte riktigt får fart på. Så i den 41:a minuten tar sig Oskar runt på högerkanten. Med ett långt inlägg som går förbi försvaret, målvakten och hela faderullan och längst där borta dyker Andreas upp med ett smalben och stöter in kvitteringen. Vi går till halvlek med en känsla av att bara vi fortsätter så kommer det att lösa sig.

Andra halvlek hinner sedan knappt börja innan Hidingsta får upp bollen på deras högerkant. Deras högerytter drar in i banan och avlossar bössan och får en fin fin träff som ställer Kim i målet. Inte mycket att göra åt och 2-1 i den 48:e är ett faktum.

Efter målet visar vi dock god karaktär och fortsätter jobba och skapar läge efter läge men bollen vill inte in. Vi prickar stolpar, försvarare och målvakt men bollen vill inte in. Men så i den 60:e minuten så kommer kvitteringen. Ett inkast som skarvas och som sedan Hidingstas målvakt tappar in, minnet säger att det är Vincenzo som är inne och är sist på bollen, OLFF.se säger Oskar. Skitsamma kvitteringen är inne och nu trycker vi på mer och mer.

Vi fortsätter skapa och har bollar i mål som döms bort för offside, slutligen har även Edvard ett skott som tar i hjulet, inne i målet och studsar ut. Domaren menar att hela bollen inte var inne och dömer nersläpp. Som att oturen inte räckte till så får Hidinbgsta en kontring i 90: minuten. Då vi tryckt fram mycket folk är det få som är kvar för att försvara. Ett inlägg från höger som hittar en fristående Hidingsta anfallare, 3-2 och god natt.

Som sagt det är bara fotboll och det kommer flera matcher. Tycker Hidingsta skall ha en eloge som kämpar in i det sista trotts att man haft en tung säsong. Säker flera lag som kommer att få känna på detta. Vi laddar om inför torsdag denna vecka då Linde gästar oss på Pettersberg.

#forzareal

Hidingsta IK

Real Örebro

Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Kim Forsman Målvakt
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
Markus M Kurt Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Simon Lundqvist Försvarare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Andreas Ahonen Mittfältare
2 1 2 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *