Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

<strong>Torsdag igen och sedvanligt dags för match. Denna gång reser vi sydost till länets minsta fotbollsplan och Hidingsta. Personligen har jag bara goda minnen från platsen och kan inte minnas att jag någonsin tappat poäng där.

Hidingsta har börjat serien väldigt svagt och placerar sig på en 12:e plats i tabellen, dvs sist. Man har hitintills endast tagit en seger, denna kom i den 6.e omgången mot Laxå borta (2-5). Utöver detta har man lyckats spela lika två matcher, HOIF hemma och Marieberg borta i senaste omgången. Hidingsta som gick upp i femman till denna säsong efter att ha slutat 3:a i division 6 2017. Som sagt man har börjat serien allt annat än övertygande och tyvärr för deras skulle tror jag inte att det vänder, vare sig ikväll eller under resterande del av säsongen.

I Real-lägret ser det dock väldigt ljust ut. 3 poäng senast mot Laxå borta och enl. rapporterna även bra spel. Truppen för dagen ser extremt stark ut och ingen skall känna sig riktigt säker på att få starta. Möjligtvis kan Kim ”Clouseau” Forsman känna sig någorlunda säker då han är den enda målvakten i truppen. Nyförvärvet Andreas är ännu inte spelklar, Hilmer nyopererad, Claus fortsatt skadad och slutligen Bugge gör succé i Lillkyrka. I övrigt är truppen proppfull med talang och kompetens. Hur vi formerar laget överlämnar jag till Coach Timmy, en angenäm uppgift.

Hur slutar då matchen? Tänker stick ut hakan och säga att idag får Kim hålla nollan. Känns som att vi alla är jävligt trötta på att släppa in billiga mål så idag kommer vi inte lämna något åt slumpen. Känner vi att det enda alternativet är att rensa som kommer vi göra det rejält, ända till buske 18. Framåt tror jag vi går på nock och slutresultat skrivs till 0-5. Våra kära anfallare delar på målbördan och gör minst varsitt.

Vi ses ikväll!

Matchinfo:
Var: Björkviksvallen
När: 7:e juni, kl 19:00
Kostnad: Oklart då vi ej är hemmalag

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *