Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Vårsäsongen börjar lida mot sitt slut och för att få ett så långt sommaruppehåll som möjligt består denna veckas spelprogram utav två matcher. Ikväll gästar vi lik United 1988, Laxå IF på Rammundervallen.

Detta är andra mötet för året lagen i mellan och första matchen slutade som den påläste minns med Real seger på Lillåvallen med klara 3–0. Man har sedan fortsatt säsongen lite halvknackigt med fem förluster och tre vinster (vinst mot SMÅ 3–1, ÖSK Söder 6–2 och Östansjö 2–1). Man har dock i truppen, den spelare som hitintills gjort flest mål i division 5, Leonardo Coimbra Accioly. Därmed en spelare som Real får hålla koll på i kvällens drabbning.

I Real lägret är det som vanligt en del omkastningar mellan matcherna. Både undertecknad och Filip saknas som följd av andra åtaganden. Även Hilmersson saknas efter sin handskada senast mot Kumla BK. Tyvärr verkar det även som att det är flera som saknas, inte minst har vi sedan tidigare Erik, Larsson och Petter avstängda. Dock finns det ingen i Real laget som är större än laget varpå, dem elva som ställer upp för match är och kommer alltid vara de starkaste vi har! Extra kul dock att se AP tillbaka i laguppställningen, även Haval återfinns i matchtruppen, riktigt roligt.

Vad tror vi då om matchen? Det kommer att bli varm och många trötta ben innebär flera mål. Som vanligt tror jag inte att vi håller nollan, inte vår grej helt enkelt. Slutresultat skrivs till 1–4 efter fantastiska individuella prestationer av Haval, Timmy L, Oskar och slutligen Nykan!

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *