Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Höstsäsongen har dragit igång och ikväll är det återigen dags för match. Denna gång reser vi dem 12,6 kilometrarna från Pettersbergs IP till Mariebergs IP för ett alltid lika känsloladdat möte med Mariebergs IK.

Som följd av vår ordförandes eminenta planering deltog vi i Real inte vid förra omgången av Örebro Läns division 5. Matchen mot Lekeberg kommer istället att genomföras på måndag den 20: augusti. Allt för att vi spelare skall kunna vara så utvilade som möjligt till höstsäsongen.

Våra motståndare, Mariebergs IK hade dock inte samma planeringsgeni att luta sig tillbaka emot, utan förra torsdagen tog man sig an HOIF hemma på Mariebergs IP. Ett möte som säkerligen har gett dem vatten på sin kvarn och ett riktigt gott självförtroende inför kvällens möte. För er som inte har full koll på Sveriges jämnaste serie så kan jag upplysa om att Marieberg fullständigt körde över HOIF med siffrorna 7–0, halvtidsresultatet skrevs till hela 5–0.

Men hur är då formen i Realtruppen? Sedan återuppstarten av träningarna har formkurvan gått spikrakt uppåt och det har märkts att tävlingsdjävlarna är hungriga på match. Många tuffa dueller, spring i benen och annat fotbollsgodis har kunnat skådas. Det är med andra ord ett heltaggat Real som gör sig redo för match. Det är även ett jäkligt revanschsuget Real som inte alls är nöjda med nuvarande tabellposition (dock med en match mindre spelad) och är ivriga att motbevisa ev. belackare. Det har i lokal media dragits parallellen mellan Real och Örebros vägar, där man hävdad att båda börjat se gamla ut. Detta är något vi absolut tar avstånd ifrån och vill dementera att ingen i laget är äldre än 25-år i sinnet.

Vad tror vi då om matchen? Har säkert sagt detta förut men säger det igen. Det kommer i vanlig ordning att bli en jämn batalj med många tuffa dueller. Mitt tips är ända att det kommer bli en del mål, troligtvis kommer dessa uppstå vid individuella misstag och fasta situationer. Vill även passa på att höja ett varningens finger för Realaren Edvin ”Salenko” Davidsson, som sett riktigt hungrig ut på träning.

Matchinfo:
Var: Mariebergs IP
När: 16:e augusti, kl. 19:00
Kostnad: Oklart då vi ej är hemmalag

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *