Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Fantastiskt väder och åter igen dags för match. Denna vecka är det dags för ett riktigt laddat möte med ÖSK Söder på Grönpepparparkens förhoppningsvis gröna matta. Ett tokladdat Real är ute efter återupprättelse efter förra veckans sena poängtapp. Även ÖSK Söder bör vara skapligt sugna på segerns sötma efter tre raka förluster.

Mötet med Söder är lite speciellt då många i deras lag har ett förflutet i Real och även i Real truppen finns det gamla Söder bekantingar. Vissa övergångar har sedan skett smidigare än andra varpå ytterligare spänning adderas. Söder som tidigare nämnt torskat de tre senaste matcherna, först 6-2 borta mot Laxå, sedan 0-3 hemma mot Lekeberg och slutligen 2-0 borta mot Marieberg. Verkar ha haft lite problem med skador eller sjukdom bland målvakterna dock oklart om detta är orsaken till poängtapp de senaste matcherna. Laget gick upp i division 5 med ganska mycket hjälp, som följd av att Örebrolagen längre upp i seriesystemet presterat bra, så var det fler lag än vanligt som flyttades upp mellan de olika serierna. Man slutade 2017 på en 4:e plats i division 6, relativt långt ifrån kvalplatsen (7 poäng efter Hidingsta). Man inledde serien väldigt hoppfullt och vann tre raka, visserligen kanske inte mot starkaste motstånd i Hidingsta, Linde och Östansjö.

I Real truppen är stämningen fortsatt väldigt god trotts förra veckans sena poängtapp. Vi glädjs åt nyheten att Bugge, som i sin utlåning till Lillkyrka stod för en fantastisk match och mer eller mindre ensam såg till att Lillkyrka kunde säkra en tre poäng. Det råder viss osäkerhet kring målvaktsplatsen då Claus inte är helt återställd i låret och Kim tyvärr fått förhinder. Även målvaktens utseende är oklart då den nya målvaktströjan ännu inte anlänt. Tillbaka i match, åtminstone tillfälligt är Erik efter sin match avstängning efter det röda mot SMÅ. Han avlöser Rikard som fått ytterligare två matcher för sitt röda mot HOIF. Det troliga är att även Erik kommer få en ytterligare avstängning men för dagen får spela. AP befinner sig fortsatt på sin ”Retorno” i jakt på matchformen. Samt slutligen så är Simon indisponibel för sin underkroppsskada.

Vad tror vi då om matchen? Tror det kommer bli en tuff match med en hel del känslor. Samtidigt så tror jag båda lagen vill spela bollen och kommer försöka vara konstruktiva. Dock tror jag ändå det äntligen blir vi, dem vita änglarna som får fira tre poäng. Detta gör vi genom att vara extremt tunga på fasta situationer och snabba i djupled. Tippar slutresultat till 2-3 där målskyttarna skrivs till Tom ”på boll” Berglind, Oskar ”Robben” Andersson och Timmy ”El Niño” Lundberg.

Matchinfo:
Var: Grönpepparparkens IP, naturgräs
När: 24:e maj, avspark 19:00
Inträde: Oklart då vi ej är hemmalag

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *