Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Äntligen dags för match, det kommer att vid matchstart ha gått 168 dagar sedan senast vi spelade senaste matchen (räknar inte med futsal då det är en annan sport). Vi har per dagens datum hunnit med 4 st träningar ute under 2018, en futsalsäsong med höjdpunkten i kvartsfinal i AIF samt nån lagfest och avslagen träning efter förra säsongen. Hur är då formen kan man undra?

Skulle säga att då vi sedan länge insett vilken nivå vi håller som fotbollsspelare så spelare inte träningsmängden någon större roll, mer än att det kan vara bra att hålla igång för figuren. Vi är heller inte något springande lag, varpå konditionen behöver inte vara på topp på alla fötter. Det vi dock är, är ett lag som spelar på inspiration och glädje. Detta däremot är något som vi har väldigt gott av och glädjen i klubben är likhet med förra säsongen på topp.

Våra motståndare, Östansjö IF. Vann förra året division 6, 1 poäng före Lekebergs IF och återfinns nu i vår division 5. Har försökt läsa mig till om dem spelat några matcher och ser ut som man mött Åmmeberg i träningsmatch, dock har jag inte sett något resultat. Samt man skulle ha möt ÖSK Söder men den blev inställd. Utifrån deras kalender att döma så tränar man mera än oss, något som inte säger allt för mycket.

Vad tror vi om matchen då? Känslan är att det kan bli en relativt jämn match men där vi i Real drar längsta stråt. Detta gör vi genom rutin och genuin talang. Slutresultatet tror jag skrivs till 4-2, målskyttar blir Oskar x2, Timmy L och slutligen nyförvärvet Filip. Som efter en härlig solorush avslutar kyligt med en lobb. Att vi släpper in mål tar jag för givet, detta för att öka spänningen.

Matchinfo:
Var: Allévallen, Hallsberg
När: 18:e mars, avspark 18:00
Inträde: Oklart då vi inte är hemmalag.

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *