Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

I morgon är det återigen dags för match, årets andra. För motståndet står Glanshammars IF, i detta vår andra gruppspelsmatch i årets upplaga av Eksjöhuscup.

En vecka har gått sedan vi påbörjade segertåget bort mot Östansjö. Vi har hunnit träna två gånger och är därmed ännu starkare, därmed svårt att se vad som skulle kunna stoppa oss.

Glanshammar inledde Eksjöhuscup med att enkelt slå Stene med hela 5-1. Enligt rykten fick sedan matchen avbrytas efter en allvarlig skada som därmed innebar att plantiden gick ut. Har inte fått detta bekräftat, men utgår från att det är sant. Glanshammar som många från Real tidigare haft en historia till (inte många kvar från den kullen). Får ändå ses lite som en favorit motståndare till oss. Detta då jag inte under mina 9 år i klubben kan minnas att vi tappat poäng någon gång mot dem. Vilka som spelar där har jag ingen anning om förutom Bugges brorsa.

Bugge som förövrigt helt i linje med mina tidigare förutsägelser, har enl uppgifter deltagit i en träning under veckan. Därmed är oddsen inte allt för höga att vi kommer få se honom i den vita dressen på söndagskvällen. Bugge som enligt många borde vara given i en Real elva, bara han är hel och vill. Har enligt egen utsago blivit förbisedd av tränaren, som han menar ”blundar för hans kvaliteer”.

Slutligen hur går det i matchen? Jag tror i likhet med förra matchen att vår rutin och genuina fotbollstalang kommer väga tungt och vi vinner relativt enkelt med 4-1, deras mål tillkommer genom bonusstraff. Våra mål görs av: 2xLundberg som såg sylvas ut mot Östansjö, Tom smyger upp på en hörna och höftar in en boll. Slutligen tror jag även Oskar ”släggan” Andersson dunkar in ett långskott från 35 meter.

Matchinfo:
Var: Petersbergs IP, konstgräsplanen
När: 25:e mars, avspark 18:00
Inträde: 50 kr

#forzareal

2 Kommentarer till “Inför Real Örebro – Glanshammars IF”

    • Fletcher

      Haha du har helt rätt, till mitt försvar så var jag personligen inte med i den matchen varpå därav det sviktande minnet. Troligtvis även anledningen till poängtappet. Lycka till med säsongen!

      Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *