Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

På torsdagskvällen vankas det återigen match på Pettersbergs IP. Denna vecka gästas vi av lite oväntade serieledarna Kumla BK. Med vädret och värmen på vår sida hoppas vi på publik rekord och över 20 betalande åskådare.

Kumla BK som förra året som så när trillade ur femman, klarade sig kvar som följd av att andra länslag högre upp i seriespelet presterat väl. Ny säsong och nya förutsättningar och nu är förutsättningarna annorlunda. 5 vinster, ett kryss och en förlust är tydligen vad som krävts för att leda serien. Vad som har förändrats i Kumla BK jämfört med föregående säsong har jag ingen aning om men något bra är det. Dem har tyvärr ingen hemsida med information varpå har inte heller kunna luska fram något. Ser man till statistik från OLFF.se så har man seriens hittills tätaste försvar och har bara släppt in 7 mål och mäktat med 20 framåt. Det som dock är överraskande är mot vilka man tappat poäng. Man skulle kunna tänka sig att det skulle vara lag i toppen av tabellen. Enda förlusten har dock kommit mot Östansjö och sedan kryss mot Linde. Inte seriens starkaste lag men kanske ger de oss en ledtråd till vad som funkar? Kan tänkas att man är starka mot spelande lag där man med tyngd i närkamper vinner mycket boll. Svagheten kan därmed möjligen vara att man ogillar längre bollar bakom en hög backlinje. Men men detta är bara spekulationer…

Nog om våra motståndare, hur är stämningen i Real-truppen? Totalt har vi i dagsläget 3 st. avstängningar, Rickard, Erik och Petter. Där den sistnämndes andra gula mot söder senast får ses som ett horribelt beslut av domaren som hade fått en blandning av hybris och solsting. Utöver detta är Kenan frånvarande på en välbehövlig semester, det förtjänar han, han är ju inte 25 längre! Så till dem riktigt glädjande nyheterna , åter i matchtruppen efter att ha nekat alla Göteborgs storklubbar, HAVAL MAHDI! Och som om det inte var tillräckligt, åter i landet efter att ha varit förvisad i jakt på matchformen, AUGUST-PETTER ERNTS! AP går direkt in och dominerar i entrén, nåde den som försöker smita in.
Vad tror vi då om matchen? I likhet med tidigare möten lagen i mellan så tror jag det blir en tuff match med hårda närkamper och ett antal ostskivor i luften. Vi får hoppas att domaren har glömt det röda hemma, då det verkar vara något hos oss som lockar fram det där djävulskortet. Att vi när vårsäsongen ännu inte är över redan lyckats skrapa ihop 4 röda kan inte ses som något annat än en konspiration mot Örebros finaste förening.

Tippar som sagt en tuff och hård match och ser man till vårt tidigare facit så blir det målrikt. Tror dock att vi äntligen skall lyckas knyta ihop säcken om än med lite darr på ribban. Slutresultat skrivs till 3–2 där målen görs av Timmy ”El Niño” Lundberg, Oskar ”Robben Andersson samt en vilt uppoffrande Tom ”på boll” Berglind.

Vi ses ikväll!

Matchinfo:
Var: Pettersbergs IP, gräsplanen
När: 31:a maj, kl 19:00
Kostnad: 50 kr inträde

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *