Publicerad av & kategoriserad under Inför match.En dag kvar till seriepremiären, detta märktes inte mins på träningen igår där hela 27st hungriga spelare hade letat sig ner i jakten på en trupplats i premiären.

Detta var en träning som bjöd på mycket spel och tuffa tag. Tjuvsmällar delades ut och tuffa tacklingar likaså. Det var en träning som innehöll det mesta, till och med några fina mål. En liten besvikelse var dock den stora mängden långbyxor och avsaknaden av tuffingar i kortbyxor (absolut utan långkalsonger under). Tror vi får träna på vår hårdhet lite ytterligare.

Våra motståndare, Laxå IF trillade förra året ur division 4 och åter finns därmed nu i vår division 5. Man avslutade säsongen med en sista plats i tabellen med endast 5 inspelade poäng och -75 i målskillnad. Tittar man på spelartrupp enl. OLFF.se så verkar man har en gigantisk trupp med ca. 40 spelare. Detta kan säkert vara en orsak till att resultaten inte trillade in då det allt som oftast krävs kontinuitet för att nå resultat. Sett till årets försäsong verkar det som att man matchat sparsamt. Enl. OLFF.se har man två förluster mot Hidingsta resp. Gullspång och man verkar inte ha deltagit i Eksjöhuscup. I vilken form dem därmed kommer till matchen i är därmed omöjligt att sia om.

Om vi ändå skall gissa vad tro vi? Som dem flesta matcher i denna serie så tror jag det kommer bli en tuff match med en hel del längre bollar och kamp. Hoppas och tror dock att vi skall kunna hitta spelet längs marken mera och utnyttja dem lägen vi allt som ofta skapar. Spelmässigt har det sett bättre och bättre ut och även om vi förlorade senast mo Stene i cupen. Så tyckte jag att vi uppvisade stor pondus och lugn när vi nästan matchen igen försökte spela bollen och vågade hålla i istället för att bara skicka långt. Tror detta gryende spel äntligen kommer att bära frukt. Tror dock att vi skulle behöva ett förlösande mål för att lyfta ytterligare. Känslan är att det en individuell prestation som startar igång Real-maskinen, en inte allt för vild gissning är att någon av våra giftiga vänsterfötter kliver fram och drar dit den från distans. Slutresultatet skrivs till hemmaseger 3-1, målskyttar Oskar, David och Timmy.

Glöm inte att registrera ert Real-tipset och att stötta oss i Real Örebro genom Målkronan.

OBS! För er som ännu inte noterat det, matchen är flyttad till Lillåvallens konstgräs och matchstart är satt till 20:15!

Matchinfo:
Var: Lillåvallen, konstgräsplanen
När: 19:e april, avspark 20:15
Inträde: 50 kr

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *