Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Höstsäsongen rullar vidare i ett rasande tempo och under måndagskvällen gästas vi utav Lekeberg i en uppskjuten match. Det täta matchandet känns bara positivt när vi inledde med en så bra inställning senast samt det faktum att antalet träningar minskas.

Våra motståndare för kvällen, Lekebergs IF inledde säsongen stark men har sedan fallit genom tabellen. Skall dock tilläggas att serien är extremt jämn där endast dem två första lagen IFK Lindesberg och Kumla BK gjort ett litet ryck. Utöver dessa två kan man nog säga att det står mellan övriga vilka som blir kvar och åker ut.

Redan i den andra omgången av säsongen fick vi möjlighet att bekanta oss med Lekeberg. Man hade under fjolårssäsongen tagit klivet upp från div. 6. Mötet spelades på något som mera liknade en åker än en fotbollsplan och slutresultatet skrevs till oavgjort där vi inledde bäst men våra motståndare avslutade starkt.

Förväntningarna inför kvällens drabbning är som alltid en tuff match där inställning, vilja och disciplin kommer att fälla avgörandet. Förhoppningen är att vi skall ta uppgiften på samma allvar som senast mot Marieberg och inte bjuda på en centimeter.

Vi ses på IP!

Matchinfo:
Var: Pettersbergs IP, gräsplanen
När: 20:e augusti, kl 19:00
Kostnad: 50 kr inträde

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *