Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Så var det dags igen… Det är ett sargat Real med två förluster i bagaget, skador och utvisningar. Men som Billy Ocean sjunger…” When the going gets tough the tough get going!”. På torsdagskvällen gästas vi av Sköllersta IF hemma på Pettersberg, kl. 19:00. Nu gäller det att börja kriga sig tillbaka till vinnarspåret.

Även våra motståndare för dagen har tappat lite farten efter en stark inledning av säsongen. Udda målsförlust senast mot Mariebergs IK, 1–2. Samt matchen innan borta mot Lekeberg en riktig käftsmäll och 6–1 i protokollet. Dessförinnan hade man inlett väldigt förtroende ingivande med tre raka segrar och 12–5 i målskillnad. I truppen har man även seriens delade skytteligaledare, Anton Frej. Vad deras svaga form beror på är svårt att säga. Men man kan konstatera att deras inledande tre matcher kanske inte var deras tuffaste, Linde, Laxå och Östansjö.

Läget i Real truppen: Från senaste matchen mot SMÅ så saknas definitivt Erik som gick in och tog ett rött, inget mesigt AP rött utan ett riktigt rött, tveklöst rött. Även Claus saknas troligtvis då han fick utgå efter att ha sträckt baksidan i en utrusning. Sedan tidigare har vi även Kenen och Simon på skadelistan, även dem med underkroppsskador. Åter i spel efter avstängning är troligtvis Larsson, detta i väntan på ev. ytterligare avstängning efter sitt röda mot HOIF. Även Filip tordes vara redo för spel efter sin mans-förkylning. Slutligen är AP fortsatt på träningsläger men som tidigare nämnt så har vi fått ett slutdatum och han tordes vara redo att kämpa om en plats till borta mot Laxå i början av juni. Skulle behövas en grinig jävel som AP nu när det går lite troll i att få in bollen i mål.

Nog med negativt, vi har en stor trupp och att vissa saknas innebär i stort sett bara att andra kliver in och gör jobbet. Så även om vi saknar våra vänner på skadelistan så är detta inget som vi övriga tänker speciellt mycket på när domaren väl blåser igång.

Vad tror vi då om matchen? Känslan är att det kommer bli lite av en ångestmatch med två lag som gärna vill smaka på segerns sötma men som samtidigt absolut inte vill förlora. Därmed blir det troligtvis en match med mycket kamp och mycket folk som försvarar och möjligtvis tillfälligheter som avgör. Tror att det äntligen är dags att Tom får utdelning för sin otroliga ”grinta” och stångar in en boll om han så blir blodig på kuppen. Slutresultat skrivs till 1–1 och två lag som inte är helt nöjda och inte heller missnöjda.

Vi ses på Pettersbergs IP!

Matchinfo:
Var: Pettersbergs IP
När: 17:e maj, avspark 19:00
Inträde: 50 kr

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *