Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Sista torsdagsmatchen för säsongen och vi gästas ikväll av SMÅ IF. Matchen kommer att spelas på Pettersbergs konstgräs vilket historiskt sett brukar gynna oss.

SMÅ IF parkerar inför dagens match på en tredjeplats med 23 inspelade poäng, lika många som tvåan Kumla BK men med sämre målskillnad. Man kommer senast från ett oavgjort resultat hemma mot Mariebergs IK och dessförinnan vinst med 2–4 borta mot Lekeberg. Formen får därmed anses som ganska god, varpå en tuff match väntar mellan två formstarka lag. Någon för oss i Real att hålla koll på är tidigare Marieberg och faktiskt även Realspelaren Tommie Hedman. Som med sin snabbhet kan ställa till med bekymmer. Tommie gjorde för ett antal år sedan ett par matcher i den vita kostymen, då som inlånad från vår dåvarande sammarbetsklubb Marieberg.

I Real truppen är flera tillbaka efter avstängning och till dagens match är det bara Kurt som är indisponibel efter sitt röda kort senast. Riktigt glädjande är att återse vår kära italienare i truppen, benvenuto Vincenzo! Veckans träning gästades av ett 20-tal hungriga Realare, så det var angenäma bekymmer denna vecka för Coach Timmy. En som fortsatt lyser med sin frånvaro är Burgos som enl. uppgifter skall ha avslutat sitt lån hos Lillkyrka (övergången var dock permanent i brist på lånealternativ i vår serie). Oavsett kontraktstatus så kan man tycka att ett besök inte är för mycket att begära!

Hur går då matchen? Som tidigare nämnt så är det två ganska formstarka lag som drabbar samman. Dock tror jag hemma fördel och vår enligt statistiken, förkärlek till plastgräs som kommer att fälla avgörandet. Vi vinner med 3–0! Målskyttar blir Ahonen, Oskar och undertecknad som jagar vinst i den interna skytteligan.

Vi ses på IP!

Matchinfo:
Var: Pettersbergs IP, gräsplanen
När: 30:e augusti, kl 19:00
Kostnad: 50 kr inträde

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *