Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

På söndag åker vi ut på landet för match mot serietvåan Sköllersta. Vårens möte slutade med en 1–0 seger till våra motståndare efter ett mål precis innan halvtidsvilan.Utan att på något sätt nedvärdera Sköllerstas prestation i den matchen så ställde vi upp med 14 man som till slut blev 13 då en ej namngiven spelare ej dök upp. Värt att nämnas är att halva ledarsidan var med i matchen som både startspelare och förste inhoppare.

Om vi ska rikta blickarna framåt mot söndagens match så har vi i Real bättre förutsättningar än på länge. Hela spelartruppen är tillgänglig och självförtroendet efter 3 raka vinster och hållna nollor är på den absoluta toppen. Förutom att Sköllersta är ett bevisligen bra lag så kan en av farorna inför matchen vara den berömda ”Realhybrisen”.

Slipper vi ”Realhybrisen” och alla går in med ett stort fokus och gör sitt jobb tror jag att även denna match kommer sluta med seger för dom vita marängerna från norr. Ska jag våga mig tippa ett resultat så säger jag 1–0, då Kamil verkar helt omöjlig att göra mål på.

I övrigt så finns de gamla vanliga frågorna kvar, håller A-Ps tå? Kommer Nykan snacka till sig ett gult kort? Hur blir det med speltiden för legendaren Burgos?

Allt detta kommer besvaras under söndagen. Så sitt inte hemma och slöa hela söndagen, ta med familjen ut till Sköllersta och stötta Örebros vackraste lag REAL ÖREBRO FF.

Tills sist har Simon Lundqvist gått med på en intervju. Ett av sommarens nyförvärv som gått direkt in startelvan och i våra hjärtan.

Simon kommer från Uddevalla och trots bakgrund som amerikansk fotbollsspelare så gnäller han så fort en nagel bryts eller någon kommer inom en meters radie.

Simon, kul att du tar dig dit för några frågor. Hur har första tiden i klubben varit?
Min första tid i Real Örebro har varit över förväntan! Trodde inte jag skulle bli så omhändertagen som jag faktiskt blivit. Blev nästan direkt en i gänget, riktigt skoj! Fotbollsmässigt har jag börjat förstått att jag tyvärr inte är 20–21 år längre.

Varför föll valet på just Real Örebro?
Det beror på Philip. Jag hade snackat med om att suget efter riktigt fotboll var starkt så han drog med mig på en av de öppna träningarna i somras.

Vem har imponerat mest på dig hittills?
Självklart är det Mål-Ola! Han är 100% av dom matcherna vi lirat ihop, det är fan inte illa. Jag vill även lyfta fram A-P utifrån hans ledaregenskaper som mittback, hur han tillsammans med Hjalmar styr vår backlinje.

Vad tror du om säsongsavslutningen?
Jag tror vi kommer fortsätta vårt vinnartåg och slippa kvalplats. Vet dock inte mycket om kommande lag som vi möter. Men min inställning är lag som lag, bryr mig inte om vilket lag vi möter. Går vi ut och kör så finns det inget lag som kan slå oss.

Kommer det vara fler lagfester hos dig?
Absolut! Bara du och Hilmer håller er borta från mina Kosta Boda glas så kör vi. Ska försöka vara vaken längre än 23.00 nästa gång också.

Korta snabba:
Öl eller vin: Öl
Bortamatch eller ”bortamatch”: Bortamatch
Däcka innan 23 eller gå ut på krogen: Hahaha gå ut på krogen
Mål eller glidtackling: Mål
Västkusten eller Närke: Västkusten, eller rättare sagt bästkusten

Tack Simon för denna stund!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *