Publicerad av & kategoriserad under Inför match.

Efter lite påskledig och en full träningsvecka är det återigen dags för match. För motståndet står Stene IF, i Ekjöhuscup gruppspelets sista match, på spel står en plats i slutspelet.

Matchen som skulle ha spelats på lördag eftermiddag/kväll har flyttats till söndag kväll, avspark kl. 19:15 Kumla IP. Detta som följd av att våra motståndare hade en stor del av truppen frånvarande i någon viktig innebandymatch. Hur man nu kan välja det före den eleganta och mytomspunna idrotten fotboll.

Våra motståndare Stene IF, huserar 2018 i division 6, detta som en följd av att man 2017 vann division 7 norra 1 poäng före tidigare Real bekantingen FK Örebro. Man inledde Eksjöhuscup med att gästa Glanshammar, en match som slutade med 5-1 förlust efter att matchen fått avbrytas i förtid pga skada. Detta följde man sedan upp med att hemmabesegra Östansjö med 3-1. Har försökt luska fram mer information om vår motståndare men då dem inte verkar ha någon aktiv hemsida har tyvärr eftersökningarna inte resulterat i mer än ett klipp från SVT. Ett klipp som visar när ”guldbollen” levererades till planen med helikopter när seriesegern i division 7, 2017 skulle säkras. För att se klippet klicka här.

Läget i Real truppen då… Stämningen är fortsatt väldigt bra och mycket skratt. Tror detta kan tillskrivas A-P´s frånvaro, detta då han inte direkt är någon stämningshöjare med sina torra skämt och fula tilltag på planen. Närvaron är troligtvis också något som påverkats, då antalet deltagare på träning är stadigt högt, många som vågar komma ner nu, då man inte längre riskerar att få benen avsparkade eller fötterna söndertrampade. En snackis som gått i omklädningsrummet och interna forum har varit val av fotbolssskor. Denna kan delas upp i två läger där det ena, Isacssons läger förespråkar svarta fotbollsskor. Detta gör man med dem trötta meningarna ”fotbollsskor skall vara svarta!”, ”klassiskt!” och favoriten ”tuffare med svart!”. I motsatt ringhörna har vi, ledda av Forsman och Simon, dem som gärna sätter lite färg på tillvaron och även på fotbollsskorna. Här ifrån hör man dem lite mera sansade och logiska åsikterna, ”dem var billiga”, ”dem var sköna” och ”nästan alla dagens fotbollsskor till en vettig peng har någon skrikig färg, vilken bryr jag mig inte om så länge dem är sköna och inte ger några skavsår”. Vilken sida jag står på tänker jag inte avslöja men går nog att tyda i texten. Nog om detta.

Hur går matchen? Efter senaste förlusten så tror jag vi i Real tar oss samman och kör över Stene IF. Vi har fått träna några gång till och blivit ytterligare vän med den stora planen och bollen. Slutresultatet skrivs till 2-6, Timmy L får göra hattrick och Oskar A vill gärna också göra detta men stannar på 2 mål. Sista målet görs av Rickard som med sina nya snabba svarta skor, undviker att snubbla på straffområdeslinjen och tofflar in en boll.

Matchinfo:
Var: Kumla IP
När: 8:e april, avspark 19:15
Inträde: Oklart då vi ej står som hemmalag

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *