Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Edvard Fredén
Matchens träskor 3. Andreas Lundberg
2. Timmy Lundberg
1. Edvard Fredén

Tung förlust efter en dålig start. Vi visste att dem var tunga på fasta men redan i den 5 minuten så är det på just ett långt inkast som Kumla får göra 1–0. Tror inte att det var någon skarv men det långa inkastet fick studsa fritt och tillslut nå en Kumla spelare.

I den 13:e minuten så utökar Kumla ledningen med ett fint distansskott och inte mycket för Andreas i målet att göra. Vi lyfter upp spelet och spelar okej stundtals. Dock dras vi med i det lite långsamma tempot och tar god tid på oss i passningsspelet. Detta märks inte annat när vi väl får lite fart på bollen då vi relativt enkelt kan ta oss upp i banan. Vi är nära att göra mål på några hörnor men kommer egentligen inte riktigt nära.

Men så i den 22: a minuten efter att bolen studsat runt i Kumlas straffområde så får Edvard till en strumprullare som letar sig in i bakom Kumla målvakten.

Vi går till halvtid med en frustrerad känsla av att vi borde gjort bättre och till andra fortsätter vi rullar mer och mera. Så i den 70:e minuten så kommer nästa kalldusch, efter en boll i huvudet på Andreas och i ribban så är det en Kumla spelare som trycker in 3–1.

Därefter försöker vi hitta en reducering men ju längre matchen går desto osannolikare känns det. När domaren väl blåser av matchen är vi besvikna på oss själva att vi inte kunde göra det bättre. Bara att bryta ihop och komma igen och redan på kvällen efter så kändes det som att många hade kunnat gå vidare.

Tre omgångar kvar och på söndagen väntar Hidingsta hemma. En match som vi riktigt gärna vill ta tre poäng i då förra mötet slutade verkligen i dur med bortdömda mål och ett sent vinnarmål från Hidingsta.

Vi ses på IP!

#forzareal

Kumla BK

Real Örebro

Andreas Lundberg Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Timmy Lundberg Anfallare
Timmy Andersson Ledare
Martin Ingvarsson Anfallare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
Erik Franzén Försvarare
Petter Bodin Anfallare
Andreas Ahonen Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
1 1 6

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *