Publicerad av & kategoriserad under Nyheter.Det är med glädje vi kan gå ut med nyheten att Örebros finaste förening har värvat en 5:e målvakt. Extra kul att personen i fråga är ingen mindre än tidigare Realbekantingen Andreas ”Bonner” Lundberg. För er som inte känner Andreas sedan hans förra session i klubben så är han bror med Real anfallaren Timmy ”El niño” Lundberg och var med och spelade upp Real i div 4 för första gången i klubbens historia säsongen 2013. Andreas har därefter tillhört klubbar som Rynninge, IFK Kumla och Adolfsbergs IK. Stort välkommen åter till Real-familjen Andreas!

-Född?
-1990

-Längd?
-198cm

-Vikt?
-97kg

-Hur kommer det sig att du återigen hamnade i Real, några speciella faktorer som avgjorde?
-Jag har egentligen lagt skor och handskar på hyllan. Men jag vet att jag sagt någon gång att jag ska avsluta min ”karriär” i real, och så kommer det bli.

-Det är några år sedan du var i klubben men en del spelare finns kvar, hur tror du det kommer vara att komma tillbaka?
-Jag vet inte riktigt hur många av dom gamla spelarna som är kvar, men det är alltid kul och lära känna lite nya personer också.

-Vad är dina förväntningar av säsongen?
-Att ha jävligt kul

-Slutligen, du har inte hunnit gjort någon träning ännu men du kanske har sett någon match, vilka i laget har imponerat mest?
-Jag måste erkänna att jag inte sett en enda match i år. Men Källgren är ju en favorit sedan länge.

Återigen, välkommen till Real-Familjen Andreas!

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *