Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Timmy L och Petter B
Matchens träskor 3. Timmy Lundberg
2. Edvard Freden
1. Tom Berglind

Lite sent men vad gör det när vädret har varit så fantastiskt som det varit. Det var en varm match med en domare i huvudrollen och två lag som slutligen delade på poängen.

Efter att huvudpersonen blåst igång matchen var de Söder som tog tag i matchen och var dem som inledde bäst. Vi försvarade oss väl och inga egentliga farligheter uppstod. I den 7:e minuten så är huvudpersonen framme och presenterar sig genom att dela ut en ostskiva till en Söder anfallare för filmning. Svårt att bedöma huruvida det var rätt eller fel. Känns bara sjukt att det skall filmas i division 5.

Ju längre matchen går så växer vi in i det och börjar skapa mer och mer. I den 27:e minuten så kommer även ledningsmålet, det är Timmy ”El Niño” Lundberg som tråcklar sig fram på vänsterkanten och tillslut hittar nätet. Första halvlek avtar mer och mer ju längre matchen går. Värmen tar ut sin rätt och löpviljan avtar i båda lagen. Så i halvlek pratar vi om att inte falla i samma mönster som tidigare och falla hem när vi är i ledning. Vi inleder andra halvlek bra m…en så kommer återigen kalldushen…

I den 55:e minuten kommer en Söder anfallare runt på högerkanten, dock inte riktigt farligt men ändå går bollen in i nät via hälen på en oturlig Claus i målet. Riktigt tungt att släppa in ett mål när vi känner att vi spelar helt ok och följer planen. Men men ännu ett skitmål som vi lägger till handlingarna. Nästan direkt efter avspark kommer Andreas runt på högerflanken och hittar med ett inlägg Petter som åter igen sätter oss i ledningen. Riktigt skönt att kunna replikera så snabbt efter Söders kvittering. Efter målet har vi bra koll på matchen och Söder kommer inte till några direkta farligheter förutom försök till djupledslöpningar.

I en av deras djupledslöpningar och vår misslyckade offsidefälla uppstår en kampsituation mellan Tom och deras sedan tidigare varnade anfallare. Tom går starkast ur densamma. Minns inte om Söderanfallaren ropar efter straff eller inte, dock tycker i alla fall huvudpersonen detta och håller inte alls med. En andra ostskiva för filmning och Söderanfallaren får lämna planen. Även vi i Real tycker det känns lite väl hårt, men samtidigt så är det svårt att in glädjas över att det ändå gynnar oss. Redan två minuter senare så visar det dock sig att huvudpersonen inte var färdig med filmkritiserandet och denna gång är det vi i Real som får lida. Vår enda varnade spelare från första halvlek och målskytt, Petter tar ner bollen i Söders straffområde, får en smäll och kommer inte riktigt till avslut. Huvudpersonen blåser och alla tror att han blåser för straff men icke. Ännu en gång har han hittat en filmning i division 5. Ett andra gula till Petter och 10-mot-10.

Spelet fortsätter och vi försöker hålla upp mittfältet, dock trycker Söder fram allt mera folk för att hitta en kvittering. Så mitt i deras kvitteringsjakt så kommer Vincenzo fri från halva, tyvärr lyckas varken han eller Kurt i efterföljande situation hitta nätet. Istället är det som ni säkert redan listat ut Söder som slutligen hittar nätet. På en frispark strax utanför straffområdet lyckas man hitta in med en boll bredvid muren. Jävligt tungt att släppa in mål och tappa en ledning återigen.

En kaotiskt andra halvlek avslutas med några kaotiska minuter av möjligheter åt båda hållen. Vi tackar våra motståndare och huvudpersonen och vandrar besviket in för att duscha bort besvikelsen.

Örebro SK Söder

Real Örebro

Claus Alquist Pedersen Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
Edvard Fredèn Mittfältare
Markus M Kurt Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
Erik Franzén Försvarare
Petter Bodin Anfallare
Andreas Ahonen Mittfältare
2 2 1 1 6

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *