Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Oskar "Årets spelare" Andersson x3
Matchens träskor 3. Oskar Andersson

Sista matchen för säsongen avklarad och seger i kvalet till division 4. Vem hade trott detta när vi efter sommaren parkerade på en sista plats i tabellen.

Första kvalmatchen mot Ervalla slutade 1–1, där vi tog ledningen i den första halvleken för att sedan i den andra tvingas kapitulera efter att våra motståndare tryckt på för en kvittering.

Inför den andra matchen var spelplanen glasklar. Låt dem ha bollen, ligg rätt och hota i kontringar med våra snabba offensiva spelare. Matchen inleddes precis som förutspått med ett Ervalla som spelar runt och försöker hitta ytor. Så redan i den 5:e minuten lyckas man komma igenom efter en misslyckad offsidefälla. 0–1 till Ervalla och uppförsbacke. Men vi visar karaktär och reser oss. Vi stänger ytor mer effektivt och i närkamperna viker vi oss inte en millimeter och äter oss in i matchen. Vi hotar framåt i snabba omställningar och tillslut får vi utdelning. Efter att Petter varit närmast så är det sedan dags för matchens gigant att presentera sig. I den 18:e minuten får vi frispark strax utanför straffområdet efter att Ervalla för femtioelftegången varit för heta i ryggen, denna gång på Timmy. Man of the match, Oskar Andersson kliver fram och med otäck precision så överlistar han muren och Ervalla målvakten som förvandlas till statyer, statyer som Oskar med otäck precision överlistar.

I halvtid är det positiva tongångar och vi känner att vi har våra motståndare i gungning, med vårt destruktiva och tuffa spel.

Så i den 58:e får Ervallas målvakt hjärnsläpp och slår en inspark till Oskar ”Kungen” Andersson, Oskar tackar och bockar och kan enkelt rulla in ledningsmålet. Så sjukt oförtjänt men ändå så sjukt gött.

I den 74:e minuten får dock Ervalla känning igen. Undertecknad slår en extremt dålig passning bakåt på mittplan och Ervalla spelaren läser sönder densamma och blir mer eller mindre fri från halva och gör inga misstag, 2–2 och match igen.

Men ännu en gång så är det så dags för Oskar ”Robben” Andersson att visa klass. Vi bryter ett Ervalla uppspel strax in på deras planhalva och bollen hamnar tillslut hos Kung Oskar. Efter att ha dragit ett par gubbar bestämmer han sig för att nu är det dags att avlossa stora kanonen och bombar in segermålet i målvaktens högra kryss, årets mål! Sista tio blir aldrig riktigt farliga då vi höga på självförtroende kastar oss in i alla situationer och ett frustrerat Ervalla får inte till något speciellt.

Vilken jäkla avslutning på säsongen! Får passa på att tack alla som varit delaktiga både på och utanför planen. TACK SOM FAN!

#forzareal

Real Örebro

Andreas Lundberg Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
Gustav Isacson Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Simon Lundqvist Försvarare
Kenan Catic Försvarare
Petter Bodin Anfallare
3 3 1 6

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Hjälptränare: Gustav Isacson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

Ervalla SK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *