Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Fletcher
Matchens träskor 3. Andreas Ahonen
2. Gustaf Jonsson
1. Haval Mahdi

Serieledarna på besök och ett jäkligt taggat Real. Det mesta var upplagt för en härlig fajt. Vi inleder bra men efter första vattenpausen skulle det snabbt vända.

Vi startar matchen med att ligga väldigt bra i försvaret och vågar rulla oss upp i banan. Kumla inleder defensivt och tillåter oss att rulla i backlinjen. I den 8:e minuten vänder vi snabbt i en omställning. En lång boll ut till Timmy på högerkanten, han tar sig förbi och hittar undertecknad som lyckas stöta in ledningen. Riktigt skön start.

Ställningen håller sig fram till vattenpaus men därefter börjar Kumla trycka fram positionerna. Dem skapar massor med inkast och med flera större pjäser och en långkastare blir det farligare och farligare. Hilmersson fredar oss flera ggr men i den 37:e minuten är Kumla anfallaren framme och skaver på fingrar. Röntgen efter matchen visar ett krossat långfinger. Skall tilläggas att Hilmer inte bryter förens i 60:e minuten, vilken Schwartz!

I den 39:e minuten lyckas vi inte längre freda oss på Kumlas långa inkast, 1–1 är ett faktum och nu går det fort. Redan minuten efter gör kumla 1–2 efter att Nykans räddning går på Kumla anfallaren och sedan vidare till hans kollega, tungt skott och mål. Dommaren skyller på solen och att han inte ser, något vi kommer få höra flera ggr i matchen. Innan första halvlek är slut så kommer även 1–3. Riktigt tungt när vi börjar så bra men som tidigare. Vi fixar inte när det blir chansspel och gröt framför mål.

Andra halvlek blir inte mycket roligare. Vi försöker men får inte in bollen. Istället är det Kumla som kan göra både 1–4 och 1–5. Orkar inte riktigt försöka återge mera detaljerat…

Nu i veckan väntar dubbla matcher, först i kväll (4:e juni) borta mot Laxå. Sedan Hidingsta bort på torsdag. Nu jävlar gäller det att börja kavla upp ärmarna och ta skitjobbet. Riktigt kul att kunna mönstra två ny gamla ansikten i Haval och AP. Nu kör vi!

#forzareal

Real Örebro

Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Kim Forsman Målvakt
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
Edvard Fredèn Mittfältare
Markus M Kurt Försvarare
Haval Mahdi Mittfältare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Simon Lundqvist Försvarare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
Andreas Ahonen Mittfältare
1 4 1 6

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson

Kumla BK

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *