Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Oskar, Tom och Petter
Matchens träskor 3. Petter Bodin
2. Edvard Fredén
1. Oskar Andersson

Segertåget rullar stadigt vidare efter en skön 3–1 seger i den uppskjutna matchen bort/hemma-matchen mot Lekebergs IF. Det kanske inte var den mest skönspelade matchen och det tog lite längre tid än förväntat att säkra tre pinnar men alltid lika gött när klockan slår för 90 minuter spelade.

Matchen som spelades på Lekebergs hemmaplan, Vretalund. Avgjordes i riktigt höstväder med stundtals lite lite regn och en isande vind. Som följd av vind var det stor rotation på bänken som tyvärr inte kunde hysa alla kvalitetsspelare på sammagång.

Vi inleder hyfsat och skapar flertalet lägen men skärpan är inte riktigt där. Vissa tycker det studsat och vissa tycker bollen dör i det lite långa gräset men tycker ändå planen höll god kvalitet. Lekeberg försöker stundtals att bryta sig igenom, främst genom längre bollar från ytterback in mot boxen, dock inget som skapar några problem för Andreas i målet.

Halvlek och i ett försök att skapa lite förändring så görs ett par byten, inte för att någon var dålig utan snarare för att förändra. Om det är detta eller Lekeberg som inte längre kan stå emot vågar jag inte svara på men i den 54:e minuten så kommer äntligen målet. Det är Oskar som slår in bollen efter att flera andra Realare försökt men misslyckats. Riktigt gött!

Dryga 10 minuter senare i den 66:e minuten så kommer dock kvitteringen. Vet inte riktigt vad som hände men mål blev det. Riktigt surt men vi knyter näven och fortsätter tugga på. I den 82: a minuten så får vi hörna och efter att Lekeberg fokuserat mera på att hålla fast Realare än vart bollen kommer så når Tom högst och knoppar in ledningsmålet. Bara fem minuter senare så är det dags igen. Brytning strax utanför eget straffområde, snabb boll upp till nyinsatte Martin på topp. Martin hittar sedan en djupledlöpande Petter som tycker att det blir för lätt att bara gå igenom och istället stannar upp, drar två försvarare och lägger in 3:an.

Riktigt go seger och upp på en 4: plats i tabellen. På lördag väntar serietvåan Kumla BK borta. En tuff match, men alldeles säkert ett jäkligt laddat Real med vind i seglen som inte tänker ge bort något!

#forzareal

Real Örebro

Andreas Lundberg Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Kim Forsman Målvakt
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
Gustav Isacson Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
Erik Franzén Försvarare
Petter Bodin Anfallare
3 1 3 6

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Hjälptränare: Gustav Isacson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

Lekebergs IF

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *