Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Oskar Andersson
Matchens träskor 3. Oskar Andersson
2. David Eriksson
1. Vincenzo Altila

Vissa förluster är tyngre än andra och tar längre tid att skriva av sig… Detta var en sådan match, en match där vi stundtals spelade glimrande fotboll men där bollen vägrade passera över mållinjen.

Då förlusten fortsatt svider kommer detta inte att bli det längsta referat som skrivits. Hoppas dock fånga upp det viktigaste händelserna.

Matchen inleds trevande och det är mycket kamp och två lag som inte vill ta några onödiga risker. Redan i den andra minuten är domaren upp och viftar med det gula kortet. Denna gång är det Larsson som gjort sig skyldig till en tröjdragning när SMÅs snabbe vänsterytter försöker ta sig igenom.

Halvleken fortlöper och vi skapar mer och mera, vi blir bland annat rånade på en solklar straff när en SMÅ spelare kastar sig för att täcka ett inspel och tar den med handen. Därefter har vi även en boll i nät som döms bort för offside. Istället är det SMÅ som i den 39:e minuten tar ledningen. Inlägg från deras högerkant, Claus går ut men når inte bollen och istället når den precis SMÅ anfallaren som högt upp sparkar bollen via sitt eget knä och i en perfekt båge över en chanslös Claus.

Vi går till halvtid med en bitter smak i munnen och revanschlust i blicken. I andra kommer vi ut riktigt bestämda om att vända matchen. Vi rullar boll och skapar läge efter läge, bollen går som på ett snöre och det är riktigt kul att spela. I den 67:e minuten får SMÅ hörna, en hörna som Claus enkelt plockar ner och med en enorm och välriktad utspark hittar han Oskar som sliter sig loss från försvararna och trycker in kvitteringen.

Efter målet känns det som att SMÅ mattas ytterligare och vi får ganska enkelt rulla igenom lagdelarna, men på sista tredjedelen av planen vill det sig inte. Ljuger inte när jag säger att bollen räddas på mållinjen ett antal gånger av febrilt försvarande SMÅ spelare.

I den 78:e minuten får vi frispark på mittplanen, vi flyttar upp folk och väntar på en långboll. En kort passning till fristående Realare som sedan måttar inlägg. Tyvärr fastnar bollen på en små spelare som i sin tur hittar deras snabbe ytter som löper ifrån dem få som hade stannat och kan lägga in 1–2. Så jävla orättvist men så är det i fotboll.

Efter detta gör vi vad vi kan för att få till en kvittering men detta var inte match som vi skulle få poäng ifrån, kändes nästan förutbestämt.

Vi tar nya tag och redan ikväll (måndag den 3 sep -18) väntar Sköllersta borta på Sköllervallen.

Real Örebro

Andreas Lundberg Målvakt
Claus Alquist Pedersen Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
Gustav Isacson Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Simon Lundqvist Försvarare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Andreas Ahonen Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
1 2 1 6

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Hjälptränare: Gustav Isacson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

SMÅ IF

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *