Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Målskyttar Filip Hammarbäck
Matchens träskor 3. Kenan Catic
2. Edvard Fredén
1.. Filip Hammarbäck

Från en match med stolpe ut i alla lägen till att äntligen har lite flyt med oss. Lika gött som det kändes för oss att hitta nätmaskorna i den 89:e minuten, lika vidrigt måste det ha känts för dem i Sköllersta. Dock spelar vi i Real och gläds åt seger till fullo.

Matchen inleddes trevande med två lag som inte tog några risker och låg rätt i banan. Första halvlek utspelade sig därmed till stora delar på mittplanen där lagen turades om att spela runt för att slutligen slå bort den eller springa rak in i ett samlat försvar. Några halvchanser uppstår men inget direkt farligt.

Andra halvlek tar vid där första slutade. Två lag som är måna om att inte släppa till bakåt och därmed inte offrar något framåt. Vi skiftar lite spelare som följd av risk för avstängningar och känningar. Därmed får all ändå spela hyfsat mycket vilket får ses som glädjande.

Så i den 89:e minuten hittar bollen ut till Filip efter ett Realanfall som aldrig blev speciellt farligt. Sköllersta försvararna och målvakt som inte riktigt är i position och förvandlas till statyer, statyer som Filip med en otäck precision överlistar. Så jäkla gött och detta speciellt efter att allt kändes emot oss senast mot SMÅ.

Kanske hade det varit mera rättvist med ett oavgjort, men fotboll är inte rättvis, det har vi sett två gånger nu. På söndag väntar ÖSK söder hemma, ett lag som i deras senaste match spelade lika mot Marieberg i en händelserik match med 9 varningar, 2 röda och 4 mål. Vi ses på IP!

Sköllersta IF

Real Örebro

Andreas Lundberg Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
Tom ”På boll” Berglind Försvarare
Richard Larsson Försvarare
Daniel ”Nykan” Nyqvist Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
August-Petter ”A-P” Ernst Mittfältare
Edvard Fredèn Mittfältare
Gustav Isacson Försvarare
Timmy Lundberg Anfallare
Vincenzo Altila Anfallare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
Andreas Ahonen Mittfältare
1 6 19

Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Hjälptränare: Gustav Isacson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

#forzareal

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *