Publicerad av & kategoriserad under Matchreferat.

Matchens plus Erik Franzén, Petter Bodin och Patrik Almqvist

Det var en match som startades med att Stene slog sin bonusstraff. I ett försök att psyka vår motståndare var det vår ordförande som ställde sig mellan stolparna. Peter gick åt rätt håll men straffen var hårt slagen och inte ens AIF-hjälten Hilmersson kunde ta den. Ingen hade dock räknat med att straffen skulle räddas varpå fortsatt positiva tongångar när matchen väl blåstes igång. Dock lämnar Hilmersson över målvaktstjänsten till Claus.

Matchen inleds med att vi i Real direkt tar tag i taktpinnen och för spelet. Stene försöker svara med att pressa högt och spela tufft. Något som till en början skapar en viss stress men ju längre matchen går desto tröttare blir Stene spelarna och desto tryggare med bollen blir vi i Real. Vi skapar massvis med chanser och närmaste är David som från en icke chans avlossar vänstersläggan, tyvärr några centimeter för högt och bollen tar i ribban. Bakåt är det relativt lugnt och inget direkt som sätter Claus på prov. Undertecknat som för dagen vikarierade som mittback noterade för övrigt att Stene IF byte anfallsuppsättning minst 5 ggr under första halvlek.

I halvlek pratar vi om att fortsätta föra spelet och lita på att målen kommer, ack så fel vi skulle få. Andra halvlek fortsätter där första slutade om än med ett ännu mera defensivt Stene. Chanserna avlöser varandra och är det inte försvarare eller målvakter i vägen så är ribban där. Stor del av avsluten hamnar även utanför mål och frustrationen ökat bland dem vita. I slutet av matchen trycker vi fram allt vi har och till och med Claus får vara med och missa. Han skyller på att han fick bollen på fel fot och något bakom sig, dock var det undertecknad som stod för framspelningen och den var det inget fel på. Sista fem får Stene några kontringschanser men dem verkar för trötta för att göra något med dem. Domaren blåser av matchen och därmed är året cupäventyr slut.

Nu är det bara att ladda inför seriepremiären som sker 19:e april, hemma mot Laxå. Dock med reservation då problem med tillgång till plan kan tvinga denna att flyttas.

Matchens plus går till dagens debutanter, Erik, Petter och Patrik. Den sistnämnde har inte fått någon presentation ännu men det kommer. Alla tre visade hjärta och kampvilja, alla tre kommer bli en stor tillgång under säsongen.

Vill även rikta ett grattis till David E som efter matchen blev Pappa för andra gången, stort grattis! Du är välkommen ner när du känner att möjligheten finns, känn dock ingen press och njut av den nya och ta hand om alla där hemma!

#forzareal

Stene IF

Real Örebro

Claus Alquist Pedersen Målvakt
Gustaf ”Fletcher” Jonsson Mittfältare
Oskar Andersson Anfallare
Richard Larsson Försvarare
Philip Wireklint Försvarare
David Eriksson Anfallare
Edvard Fredèn Mittfältare
Timmy Lundberg Anfallare
Timmy Andersson Ledare
Peter ”Hilmer” Hilmersson Anfallare
Martin Ingvarsson Anfallare
Simon Lundqvist Försvarare
Filip Hammarbäck Mittfältare
Erik Franzén Försvarare
Petter Bodin Anfallare
Patrik Almkvist Mittfältare
Kenan Catic Försvarare
1 17

Huvudtränare: Timmy Andersson
Ordförande: Peter ”Hilmer” Hilmersson
Players coach: Martin Ingvarsson
Hjälptränare: Gustav Isacson
Materialförvaltare: Ingemar Källgren

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *